Повече от 13 години се занимавам с web. Основните услуги, които предлагам са:

Frontend - кодиране на дизайн

PSD to HTML

Кодиране на дизайн от PSD (front-end development) винаги адаптивен, готов за различни резолюции

Изработка на Wordpress сайт

WordPress сайт

Изработвам сайтове специално за малкия бизнес – сайтове визитки, електронни магазини, блогове.

Дизайн за уеб сайт

Дизайн

Ако имате нужда от дизайн – веднага ще Ви препоръчам специалист

Какъв е процесът на работа - или как се прави сайт

СРЕЩА, ОБСЪЖДАНЕ
На първо място при изработката на сайт са нуждите на клиента. Все повече се работи дистанционно, така че Вие като клиент получавате кратък въпросник, с който да разбера с какво се занимавате, с какво разполагате (лого, хостинг, домейн, снимки, текстове) и какви са основните изисквания. След което провеждаме разговор за изясняване на функционалност, дизайн и т.н. В този етап винаги може да разчитате на допълнителни идеи за сайта от моя страна на база опита ми.
ОФЕРТА
След като сме наясно с това какво е нужно за да се изработи конкретния сайт, изпращам оферта по имейл до няколко дни след разговора.
ДОГОВОР
Важна част от целият процес е договорът. Когато се съгласите с офертата, подписваме договор, като за целта се заплаща половината от договорената цена, а аз се заемам с изработката на сайта.
РАБОТА, КОМУНИКАЦИЯ, ТЕСТВАНЕ
През цялото време на изработката на сайт държа да имаме комуникация, за да може по всяко време да сте наясно докъде сме в момента, а при възникнали нови изисквания или неясноти да могат да бъдат обсъдени и коригирани навреме.
ГОТОВ САЙТ
След като приключим с проекта, заплащате остатъка от договорената сума и получавате достъп до сайта и обучение как да работите с него.