От Facebook

Style net
5.0
На база на 7 отзива
powered by Facebook
Йорданка Денева
Йорданка Денева
2020-09-23T14:33:53+0000
Много добро обслужване и добра комуникация.Много съм доволна от... уебсайта който ми направиха.Горещо ги препоръчвам специално Детелина Данова.Ако имате нужда от уебсайт : Style net са най добрите.Благодаря виоще...
Нели Средкова
Нели Средкова
2020-08-24T04:43:04+0000
Style net изработи новия корпоративен сайт на I-Cash – търговски... софтуер. За нас - от I-Cash - съвместната ни работа беше не само и ползотворна, но и приятна. Във всеки един момент знаехме, че до себе си имаме професионалист, на когото можем да се доверим напълно. В съвсем разумен срок успя да се справи с всичките ни задачи и изисквания – по най-добрия начин. Благодарим за коректното отношение. В бъдеще отново бихме избрали Style net за свой партньор.още...
Silvia Marinova
Silvia Marinova
2020-05-23T17:58:38+0000
Препоръчвам с две ръце Style net. Навреме изпълнени срокове, коректна... и добре свършена работа. Винаги се отзовава за възникнали въпроси. Получих повече от необходимото. www.kapki.bg БЛАГОДАРИ 🌺още...
Rada Bukovsky
Rada Bukovsky
2020-03-23T10:26:11+0000
Качествена и бърза работа! Сайта ни www.shipka.info работи безпроблемно,... а когато ни се налага да правим оптимизации Стайл нет е винаги насреща с компетентни съвети и решения. Много сме доволни! Препоръчваме с две ръце!!още...
Mincho Minchev
Mincho Minchev
2020-03-23T08:25:31+0000
След работа по вече 5 сериозни проекта мога само горещо да... препоръчвам Стайл нет. Надежден партньор, на чиито професионализъм може да се разчита винаги. Бързина, качество и безценни предложения за оптимизации. Благодарим Ви за помощта.още...
Petya Damyanova
Petya Damyanova
2020-02-06T14:17:13+0000
Работим заедно дълги години. Бързи решения, надежден партньор.... Силно препоръчвам!още...

Работата с Детелина е удоволствие. Въпреки дистанционната среда, тя разбира очакванията ни и доставя уговореното преди крайните срокове и с високо качество. Комуникацията винаги е била лесна и ефективна.  Работата с професионалисти на свободна практика крие рискове, но уверено мога да препоръчам Детелина като изключение. Тя е правилния човек за написването на широк кръг front end задачи.

Антон Гавраилов 
Флайвър ООД

Detelina is a precise and dedicated employee that worked with me in the office in Bulgaria. She is a responsible employee, gives good advices and has a good knowledge of the needs of the customer.
Also she is thinking from the „eye“ of the user, something that is very important when you want to create a good user experience. It has been a pleasure to work with Detelina.

М.Carolus

Намерих Детелина от Стайл нет случайно, в интернет, трябваше ми специалист, който да прекодира HTML –а на сайта ми в стилови таблици. Междувременно бях разбрала, че това е заявка, която като цяло не действа особено мотивиращо ….

Когато разбрах, че говоря с жена, ми стана малко странно, защото тази професионална сфера като че ли е все още предимно мъжка територия. Много скоро се видя, че нямам никакъв повод за притеснения, защото Детелина се оказа прекрасен специалист – изработи поръчката направо светкавично, с отработен професионален размах.

Към това се добави и нейната общителност, добронамереност и подчертана търпимост към претенциите ми – чисто човешки качества, които съвсем ме спечелиха.

И не на последно място – у Детелина няма и следа от мародерската, меркантилна нагласа, с която толкова често се сблъскваме в български условия, когато потърсим специализирани услуги.

И за да не придобива този отзив нереалистично хвалебствен облик, ще кажа и една препоръка: добре е понякога да забавяме малко, за да се вгледаме в подробностите и малките детайли.

Благодаря ти, Детелина, желая ти много клиенти и професионални успехи!

Кинча
Психолог

3 коментара към “Препоръки

 1. Детелина доставя повече от очакваното. Работи бързо и качествено, комуникацията с нея е лесна и е винаги готова да съдейства. Предлага полезни съвети по дизайна на сайта, показва завиден усет за естетика и преценява всяко решение от гледната точка на клиента. Говори на разбираем език с хора, които не са запознати в дълбочина с IT.

  Безрезервно препоръчваме Детелина поради професионалното й и човешко отношение към нас.

 2. Детелина е изключително точен и коректен човек. Работи бързо и много качествено. Помогна ни за проект, по който нямаше дори готов дизайн. Съветва ни за всичко през цялото време, дори след като сайта беше завършен като фронт енд проект. С нея се работи лесно и приятно.
  Заради всички тези неща, горещо я препоръчваме, благодарим й сърдечно и й желаем много успехи и доволни клиенти.

 3. От години познавам Детелина като човек – точен, интелигентен и отзивчив. Затова и не се изненадах от професионалната ми работа с нея.

  Преди година й споделих как искам да изглежда сайта ми. И той изглеждаше точно по този начин. Освен това, изработката беше бърза, точна и без функционални забележки от моята страна.

  Като човек, който работи в сфера, далеч по-различна от IT, аз имах към нея много въпроси по експлоатацията на сайта.
  На всички тях получих бърз, адекватен и разбираем за мен отговор.

  Препоръчвам работата с нея на всеки човек, който иска да работи с коректен и отговорен човек!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *