Препоръки

Работата с Детелина е удоволствие. Въпреки дистанционната среда, тя разбира очакванията ни и доставя уговореното преди крайните срокове и с високо качество. Комуникацията винаги е била лесна и ефективна.  Работата с професионалисти на свободна практика крие рискове, но уверено мога да препоръчам Детелина като изключение. Тя е правилния човек за написването на широк кръг front end задачи.

Антон Гавраилов 
Флайвър ООД

Detelina is a precise and dedicated employee that worked with me in the office in Bulgaria. She is a responsible employee, gives good advices and has a good knowledge of the needs of the customer.
Also she is thinking from the „eye“ of the user, something that is very important when you want to create a good user experience. It has been a pleasure to work with Detelina.

М.Carolus

Намерих Детелина от Стайл нет случайно, в интернет, трябваше ми специалист, който да прекодира HTML –а на сайта ми в стилови таблици. Междувременно бях разбрала, че това е заявка, която като цяло не действа особено мотивиращо ….

Когато разбрах, че говоря с жена, ми стана малко странно, защото тази професионална сфера като че ли е все още предимно мъжка територия. Много скоро се видя, че нямам никакъв повод за притеснения, защото Детелина се оказа прекрасен специалист – изработи поръчката направо светкавично, с отработен професионален размах.

Към това се добави и нейната общителност, добронамереност и подчертана търпимост към претенциите ми – чисто човешки качества, които съвсем ме спечелиха.

И не на последно място – у Детелина няма и следа от мародерската, меркантилна нагласа, с която толкова често се сблъскваме в български условия, когато потърсим специализирани услуги.

И за да не придобива този отзив нереалистично хвалебствен облик, ще кажа и една препоръка: добре е понякога да забавяме малко, за да се вгледаме в подробностите и малките детайли.

Благодаря ти, Детелина, желая ти много клиенти и професионални успехи!

Кинча
Психолог

 

 

септември 16th, 2016 at 4:42 pm

Детелина доставя повече от очакваното. Работи бързо и качествено, комуникацията с нея е лесна и е винаги готова да съдейства. Предлага полезни съвети по дизайна на сайта, показва завиден усет за естетика и преценява всяко решение от гледната точка на клиента. Говори на разбираем език с хора, които не са запознати в дълбочина с IT.

Безрезервно препоръчваме Детелина поради професионалното й и човешко отношение към нас.

MoitePari.bg
юли 17th, 2017 at 10:55 am

Детелина е изключително точен и коректен човек. Работи бързо и много качествено. Помогна ни за проект, по който нямаше дори готов дизайн. Съветва ни за всичко през цялото време, дори след като сайта беше завършен като фронт енд проект. С нея се работи лесно и приятно.
Заради всички тези неща, горещо я препоръчваме, благодарим й сърдечно и й желаем много успехи и доволни клиенти.

Милена Христова
юли 17th, 2017 at 11:47 am

От години познавам Детелина като човек – точен, интелигентен и отзивчив. Затова и не се изненадах от професионалната ми работа с нея.

Преди година й споделих как искам да изглежда сайта ми. И той изглеждаше точно по този начин. Освен това, изработката беше бърза, точна и без функционални забележки от моята страна.

Като човек, който работи в сфера, далеч по-различна от IT, аз имах към нея много въпроси по експлоатацията на сайта.
На всички тях получих бърз, адекватен и разбираем за мен отговор.

Препоръчвам работата с нея на всеки човек, който иска да работи с коректен и отговорен човек!

LEAVE A COMMENT

Design To HTML by Стайл нет